Thursday, July 14, 2011

Sommarlov med Junior


Vi skulle spela live i Sommarlov med Junior idag, men vädret tillät inte det. Istället fick vi sjunga en kort liten snutt av Up to us ackustiskt och sen spelades låten digitalt. Snuvade på den alltså, låten är fortfarande så ny för oss så vi hade sett fram emot att spela den.
Som bonus körde vi en gammal Barber Shop låt som vi tyckte passade bra till vattentemat som de har på Sommarlov med Junior. Inte riktigt så man är van att höra Calaisa, och det var nog en engångsföreteelse! Vad gör man inte för sin publik...

Ni kan lyssna på programmet här:
http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=3378&grupp=15370

2 comments:

Anonymous said...

Jag gillar er musik och blev på glatt humör när jag råkade höra er på radion idag. Hjärnan fastnade för spontansången... ehmm... "let your smile be your umbrella on a rainy day". Ni sjöng så vackert - så härmed bestämmer jag att ni tar med hela sången på nåt album, typ som en förlängning av ett spår med paus emellan (jag kan inte musikfackspråk). Ok, snälla? :-)

PS. Om inte, hur får man tag på den i annat fall?

Calaisa said...

Hm, den kommer nog inte med på någon skiva tyvärr... om vi inte spelar in en Barbershop-skiva när vi tröttnat på folkpop-svängen.
Vi hade ett gig en gång när vi var fattiga och behövde pengar där vi var anställda att bara sjunga Barbershop-låtar. Där skulle du varit!!!
Vi övade i flera veckor för en spelning.
Om vi blir så fattiga igen lovar vi att meddela dig :)