Wednesday, July 6, 2011

Ny fotografering

Så var vi där igen. Fotografering. Det blev inte riktigt bra förra gången och vi bestämde oss för att göra ett nytt försök. Den här gången i största enkelhet, utan stylister, hår och makeup-artister. Att bara försöka få till en naturlig, rakt upp och ner-känsla.
Via en vän till oss kom vi i kontakt med Jenny Karlsson, som är en otroligt duktig fotograf från Skurup. Hon ställde upp med kort varsel och igår sågs vi på gamla väster.
En lite detalj som gjorde hela fotningen ovanligt intressant var att Jenny är döv. Ingen i Calaisa behärskar teckenspråk, så vår kompis Petra följde med som tolk. Det var en helt ny upplevelse att jobba med en döv tjej. När man lever med musik hela dagarna är det så svårt att föreställa sig hur det är att inte höra någonting alls.
Man kan ju dock säga att Jenny skärpt sina andra sinnen och hon har en fantastisk känsla för bild. Det var jättekul att fotografera, det som brukar vara pressande och stressande och tröttande var faktiskt bara kul. Vi ser med spänning fram emot att se bilderna.

No comments: