Monday, October 31, 2011

Efter ett långt och energigivande möte uppe i Göteborg med vår manager Calle Blom och en underbar konsert i Scandinavium är vi tillbaka i Malmö igen. Det är vintertid, de afrikanska rytmerna har tystnat i huvudet och trots uppläxning av manager rörande uppdatering på hemsidan har vi inte skrivit något på snart en vecka.
Det är för dåligt!!!
Härmed lovar vi att bli 100% bättre på detta.

Tänkte dela med oss av några kalla bilder från senaste fotograferingen (20 oktober). Kan avslöja att sessionen även innehåller bilder på oss i vattnet, men de sparar vi lite. Det är inte att rekommendera att bada i Dalby stenbrott i slutet av oktober, men det verkar vara ett återkommande tema för oss (se boken "Mitt smultronställe" och videon till "We sing the same song"). Känns liksom alltid mycket bättre i planeringsstadiet, än det gör när det ska genomföras i verkligheten.













































Foton av Jenny Ljunggren www.jennyljunggren.se

Wednesday, October 26, 2011

Autografjägare utanför Måns Selmerlöws loge.














Utanför Calaisas loge...

Ikväll Göteborg


Scandinavium är fullsatt och 700-mannakören sjunger för full hals.
Jättekul att göra denna konserten en gång till. Star Choir är så grymt inspirerande att lyssna och titta på. De har verkligen blodet i kroppen!


Ikväll är det dags igen! Vi ses i Göteborg!

Sunday, October 23, 2011

Marching for life

är i Malmö idag och ska spela på arenan. Vi, the Moniker, Claes Malmberg, Sara Varga, Star Choir mfl står på scen kl 18.00 ikväll. Kom hit!!!

Så här lät det på soundcheck när bandet lirade loss till "Up to us"