Wednesday, August 31, 2011

Up to Us testas på Söndag till Svensktoppen



På söndag är det dags för "Up to us" att testas på Svensktoppen. Vi hoppas att den slår Caisas och Lisas pappas bidrag "Don Juan Johansson" och de andra av Rospiggarnas låtar som kom som bäst 4 på Svensktoppen i början på sjuttiotalet.
Här är en länk...ser ni vem som är Caisas och Lisas pappa??? :)



http://www.youtube.com/watch?v=23rYqu2CRg8&feature=player_detailpage

Saturday, August 27, 2011

Norhalla

När väckarklockan ringde i morse kl 05.00 hade vi ingen aning om hur denna dagen skulle sluta. Det enda vi visste var att vi skulle åka hela vägen upp till Åre för att spela en konsert i nåt stenbrott, och sedan åka hem igen. Måste erkänna att det kändes lite långt borta då, på morgonen i ösregnet.
På flygplatsen i Östersund blev vi upphämtade av en kvinna, Ellinor, en till synes helt vanlig kvinna, men det visade sig att hon inte alls var särskilt vanlig. Snarare tvärtom.
Förutom att hon skriver superbra Jämtländska texter till kända rocklåtar, och kör rally på småvägarna runt Åre är hon initiativtagare till en av de coolaste arenorna vi någonsin spelat på - Norhalla.

Efter en snabb lunch nere i Åre by körde Ellinor oss en halvtimme rakt ut i skogen. Mitt i ingenstans ligger ett gammalt stenbrott som hon och en massa människor från hennes lilla by har gjort i ordning till en fantastisk konsertplats, med en stor trä-scen och sittplats för 500 personer.
Vilken vacker plats!





























Tyvärr hade regnet från Malmö hunnit ifatt oss och en halvtimme innan gig satt vår tappre publik ute i ösregnet och väntade på oss.

















Efter några låtar sprack det upp igen och vi hade en helt underbar kväll.


Vi har hittat två döda lämlar också... trodde det var hamstrar som rymt...

Wednesday, August 24, 2011

Calaisa på Norhalla







I helgen flyger vi norrut!



Boka biljetter på ticnet.se eller norhalla.se