Wednesday, February 22, 2012

På jobbet

Full kreativ verkstad hemma hos Anna idag.
Låtordning Check
Konvolut Check
Rawfood-lunch Check
Fika Check
Repa...

Thursday, February 16, 2012

Cutting room


Idag ska de sista 4 låtarna mastras i Cutting room studios, men innan det måste vi sätta en ordning. Det är jätteroligt att bestämma ordningen på låtarna och liksom skapa en musikalisk resa för lyssnaren. Förra gången blev det jättebra, får se om det går lika bra nu.

Thursday, February 2, 2012

Samtidigt som det musikaliska arbetet med albumet pågår har vi gått in i nästa fas, nämligen live-biten. Nu är det läge att göra en riktigt bra show för er som tänkt komma och titta på oss. Nya låtar, ny tid och såklart en helt ny show. Hmm, svårt det där...
Pyroteknik går nog bort... känns inte riktigt vi.
Dansare på scen är nog inte heller vad vi tänkt oss... (det hände en gång när vi spelade på Eldsjälsgalan i TV4. Vi anade inte riktigt vad som pågick bakom oss förrän vi såg framträdandet på TV! Vilken surprise! Calaisa goes Wallmans! Kan vara underhållande att se denna engångsföreteelse om man inte har nåt annat för sig just nu. Eldsjälsgalan!)
Klädbyten blir det nog inte heller... fast det är klart, man vet aldrig.








Vi har i alla fall börjat snacka lite om hur vårt framträdande ska se ut och vad vi ska ha för vibe på scenen. Väldigt roligt arbete som liksom påminner oss lite om det som faktiskt är den största meningen med att hålla på med musik; att stå på scenen framför er.
Om det är någon som kommer på en snillrik idé tar vi gärna emot förslaget.