Sunday, December 18, 2011

Hemresa

Tack för en fantastisk turné alla underbara människor och goa artister; Magnus Tingsek, Gaby and the Guns, Discoteka Jugostyle, Klubbkören, Pingel, Ehsan och hela crewet. Det har verkligen varit trevligt att hänga med Malmö United och samla in pengar! 120000 lyckades vi skrapa ihop i rena cash. Bra stämning i buren också så här de sista skälvande timmarna av Musikhjälpen 2011.
Nu ska vi hem och sova.

Vår skatt!

På väg till buren

10.30 ska vi överlämna skatten som vi samlat in under vår lilla resa. Lite slitna nu men det ska bli kul ändå.

Saturday, December 17, 2011

Avstickare

Vi bröt oss loss från Malmö United och har tagit en sväng om Tollered och Olav. Vi ska dra igång slutspurten på arbetet med vårt 3:e album. Januari ska spenderas i studion och vi måste lägga upp en bra plan.
Ikväll spelar vi i Lagerhuset vid Järntorget kl 20.30.

Friday, December 16, 2011

Dagens soundcheck-foto Halmstad

Gaby and the Guns soundcheckar. Snart vår tur.
Gårdagen i Helsingborg bjöd på en fantastisk musikalisk upplevelse. Edda Mangason dök upp lite surprise-artat och förgyllde kvällen för alla. Hon har verkligen ett unikt uttryck och förtrollar med sin vackra röst. Har ni missat henne måste ni göra bakläxa.

Dessutom vill jag uppmana att ansluta till de många tusen som öppnat plånboken för Musikhjälpen och bidragit med en slant eller två. Tyckte mig höra att vi redan är uppe i något slags rekord, men jag kan ha fel så fortsätt skänka!

Thursday, December 15, 2011

Nu kör vi igen

Helsingborg ikväll. Tivoli 20.00.
Eftersom vi är en kvinna kort på den här turnén (saknar Malin) har vi raggat upp lite förstärkning i form av Jakob från Discoteca Yugostyle och David från Gaby and the Guns. Grymma killar som gjorde oss lite mer kompletta igår!

Wednesday, December 14, 2011

Soundcheck Babel

Idag spelar vi på Babel med hela Malmö United för Musikhjälpen kl 20.00 Kom och dra ditt strå till stacken. Alla flickor ska ha rätt att gå i skolan.